Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Agaricus Blazei Murill 1000mg 90cps

Stimulant longevitate, imunostimulator, anticancerigen, epilepsie.

84,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Provita004
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Agaricus Blazei Murill este o ciuperca originala din Brazilia care contine o clasa speciala de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan. 
Beta Glucan este un stimulant puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat beneficiile Beta Glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra macrofagelor, dar si prin stimularea Limfocitelor B, Celulelor Ucigase Naturale (Natural Killer Cells) si Celulelor Supresoare T. 
In plus, Beta Glucan este un foarte bun antioxidant si antiradicali liberi. Beta Glucan este un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului. Beta Glucan ajuta, de asemenea, la scaderea colesterolului. 

Prin anii 1970, doi cercetatori americani de la Universitatea de Stat din Pensylvania, vizitand Brazilia, au descoperit ca intr-o anumita zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa, dar si longeviva, cu un procentaj extrem de mare al celor ce depaseau 100 de ani. Secretul lor? Foarte simplu! Consumau o ciuperca si anume Agaricus Blazei Murill. A inceput atunci introducerea acestei ciuperci in circuitul terapiilor naturiste si alternative. 

Agaricus Blazei Murill energizeaza organismul la nivel celular ajutandu-l sa lupte contra bolilor invazive si degenerative. Rezultate bune s-au remarcat in afectiunile sistemului nervos si in cazurile de Scleroza Multipla si Epilepsie. 
In lupta contra cancerului Agaricus Blazei Murill se poate asocia cu celelalte ciuperci terapeutice precum REISHI 5000, Ganoderma, MAITAKE  si SHIITAKE. 
Prin combinare in proportii bine definite (dupa tipul de cancer) se poate realiza un "cocktail" anticancerigen foarte eficient. 
Continutul bogat in elemente stimulante pentru organismul uman, fac din consumul acestor ciuperci terapeutice un remediu miraculos pentru tratarea tuturor afectiunilor, unele din ele chiar foarte grave, cum ar fi:

  • - cancer, diabet, hepatita, boli renale, boli cardiovasculare, epilepsie, scleroza, reumatism, artrita, dementa, imbatranire;
  • - septicemie, leucemie, limfoma, etc.

 

COMPOZITIE

Compozitie / capsula (425 mg):

extract hidroalcoolic 4:1 din pulbere de Agaricus (Agaricus subrufescens ), echivalent a 1000 mg pulbere 250,0 mg
celuloza microcristalina 90,0 mg
sterat de magneziu 10,0 mg
capsula (gelatina) 75,0 mg


Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

 

ADMINISTRARE

1-2 capsule de 3 ori pe zi intre mese

Producator: Celex Laboratories

Detalii ale produsului
Provita004

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare