Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

ArtroHelp Pain (28 capsule x 450 mg)

ArtroHelp Calm, supliment alimentar 100% natural, cutie cu 28 capsule x 450 mg, cu acțiune în durere și stări inflamatorii.

Ingrediente: extracte standardizate din conuri de hamei, rădăcină de gheara-diavolului (Harpagophytum), scoarță de salcie, rădăcină de rhodiola, piper.

34,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Zenyth008
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Suferi de dureri articulare? Ai suferit un traumatism (fractură, luxație) și încă ai dureri? Te dor articulațiile atunci când faci efort fizic?
Ai nevoie de ArtroHelp Calm! Extractele vegetale standardizate din produs redau mobilitatea și confortul articulațiilor în mod natural, fără a avea efect iritant la nivel gastric.
Atenție! A scăpa temporar de dureri nu este suficient! Durerile pot reapărea oricând, iar articulațiile se pot degrada. Pentru a preveni degradarea articulațiilor și reapariția durerilor folosește în paralel ArtroHelp Repair, formulă complexă pentru refacerea articulațiilor, redarea mobilității și confortului articulațiilor, relaxarea musculaturii.
ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm – cea mai complexă formulă pentru articulații!

ArtroHelp Calm este un produs complex cu multiple beneficii:

  • Are efect antiinflamator și analgezic.
  • Reduce senzația de „articulații rigide“.
  • Susține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor.
  • Asigură starea de bine la persoanele cu diverse probleme articulare.

ArtroHelp Pain reprezintă o formulă naturală pentru redarea mobilității și confortului articulațiilor. Extractele naturale standardizate introduse în formula produsului – hamei, gheara-diavolului, salcie, rhodiola, piper – sprijină răspunsul natural al organismului în stări inflamatorii, inhibând unele molecule implicate în declanșarea răspunsului inflamator.

Hamei (Humulus lupulus)

Medicina tradițională orientală folosea hameiul în stări de anxietate, în tulburări ale sistemului nervos ca sedativ ușor. Astăzi, hameiul este utilizat în probleme articulare, s-a dovedit că această plantă reduce nivelul proteinei C-reactive, un important marker inflamator. De asemenea, s-a demonstrat că hameiul poate inhiba acțiunea COX 2, enzimă implicată în procesele inflamatorii.

Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens)

Gheara-diavolului sau Harpagophytum este un remediu clasic în medicina naturistă, folosit împotriva durerilor, efect datorat substanțelor analgezice şi antioxidante pe care le conține. Studii efectuate în Franța și Germania au arătat că Harpagophytum ajută la diminuarea durerilor și a inflamațiilor. Harpagophytum este de asemenea un bun adjuvant în entorse, luxații și fracturi.

Scoarță de salcie (Salix alba)

Cunoscută și ca „aspirina naturală“, salcia albă este un remediu recunoscut și folosit încă din vechime în stări inflamatorii. Studiile au arătat că nu doar acidul salicilic din salcia albă este responsabil pentru efectele antiinflamatoare și analgezice, ci o întreagă gamă de substanțe active care acționează sinergic: polifenoli, flavonoizi, antioxidanți.

Rădăcină de rhodiola (Rhodiola rosea)

Adaptogen natural deosebit, rhodiola este recomandată pentru relaxarea sistemului nervos. În cazul durerilor articulare, rhodiola are efect relaxant local și general și asigură o mai bună odihnă în timpul nopții, ceea ce facilitează procesele de recuperare și regenerare.

Piper (Piper longum/nigrum)

Piperina, substanța activă din piper, combate disconfortul și rigiditatea articulară, ajută circulația sangvină, contribuind la relaxarea musculaturii contractate și inflamate. De asemenea, stimulează secrețiile stomahice și îmbunătățește absorbția unor substanțe în tractul digestiv.

Apelează cu încredere la ArtroHelp Pain! Susține în mod natural mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor!

Mod de administrare

ArtroHelp Pain se administrează la nevoie, în caz de dureri acute, în cure de minimum 2 săptămâni.

Doza zilnică: 2-3 capsule de 2 ori pe zi, de preferat înaintea meselor principale, sau 4 capsule seara, înainte de culcare.

Doza maximă: 12 capsule pe zi.

Pentru refacerea și regenerarea articulațiilor și cartilajelor, produsul ArtroHelp Pain se asociază cu ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular.

Precauții: Pentru persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente sau care suferă de ulcer gastric sau duodenal, precum și persoane aflate sub tratament cu antitrombotice se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Contraindicații: Nu se asociază cu medicamente orale, deoarece poate împiedica sau potența absorbția acestora. ArtroHelp Pain este contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

ArtroHelp Pain este un supliment alimentar.

**Indicatiile si recomandarile  furnizate au caracter informativ, nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. 

Gramaj: 28 capsule x 450g

Producator: Zenyth

Detalii ale produsului
Zenyth008

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare