Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Aloe Ever-Shield

Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore. Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, nu conţine nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piaţă.

37,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Forever005
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime.

Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea. Forever Living Products vă oferă proprietăţile deodorante ale Aloei vera într-o formulă ce nu conţine substanţele nocive, întâlnite în compoziţia altor produse de gen, ce pot dăuna sănătăţii pielii. Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, nu conţine nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piaţă.

Ingrediente: Propilenglicol, apă demineralizată, stearat de sodiu, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), parfum, triclosan.

CONŢINUT Masă netă: 92,1 g

Administrare: A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.  

Producator: Forever Living Products

Detalii ale produsului
Forever005

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare