Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Laptisor de matca Bio PUR – Api Vitalis

Laptisor de matca pur certificat BIO, ambalat in atmosfera sterila, in lipsa oxigenului si livrat in cutie izoterma pentru a-i conferi maximum de eficienta.

109,00 lei
cu TVA
Alege alt gramaj
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Apicol001
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Laptisorul de matca PUR este o substanta alb-galbuie de consistent vascoasa, secretata de glandele hipofaringiene si mandibulare ale albinelor si constituie regimul de hrana exckusiv pe toata durata de viata a acestora

DE CE SA ALEGETI LAPTISORUL DE MATCA PUR API VITALIS?

Laptisorul de matca PUR nu contine pesticide, antibiotic sau alte substante chimice. Este unic in Romania, fiind ambalat intr-un laboratorcertificate, in conditii sterile, in absenta aerului, printr-o metoda de maxima siguranta alimentara. Laptisorul de matca PUR impreuna cu flaconul de sticla si capacul cu sigiliu se introduc sub un clopot de sticla, unde se afla instalatia de dozare. Se extrage oxigenul din clopotul de sticla, unde se afla instalatia de dozare. Se extrage oxigenul din clopotul de sticla, procedeu efectuat de 4 ori, apoi se umple cu azot medical, care are rolul de a steriliza atmosfera din interiorul instalatiei de dozare. Se dozeaza Laptisorul de matca PUR in flaconul de sticla, in conditii absolut  sterile si se aplica capacul ermetic cu sigiliu, ceea ce asigura integritatea produsului.

Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca PUR isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica, unde prezenta oxigenului poate determina modificarea sau pierderea unor proprietati esentiale. Mai mult, ca metoda suplimentara de siguranta, flaconul este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca Laptisorul de matca PUR de la ApiVitalis va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta alimentara, ferit de variatii de temperatura.

COMPOZITIA:

Apa, in jurul valorii de 66%; Glucide (15%) in special fructoza si glucoza; Protide (intre 13%-18%) , mai ales protein, peptide si factori de crestere. O mare parte de protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa. De asemenea Laptisorul de matca PUR contine toti cei 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostrum nu-I poate sintetiza, cu toate ce ei sunt necesari intr-o alimentative zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan, valina; Acizi grasi in diverse forme (intre 3%- 6%) Minerale (1.5%) si oligoelemente cum ar fi calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodium si sulf; Vitaminele A, C, D, E printer cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante. Laptisorul de matca este produsul natural cel mai bogat in vitamina B5( vitamina antistres) indispensabila pentru buna desfasurare a unor numeroase functii organice; Acid 10 HDA – substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca- cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator; Acetilcolina – neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulti

Laptisorul de matca PUR are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri:

Vitalizare si cresterea imunitatii organismului – cura intensiva. Studii numeroase au aratat efectul imunostimulator si imunomodulator al Laptisorului de matca PUR. Astfel de efecte au fost atribuite avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi. Se recomanda 2 cure annual, in special toamna si primavera, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza cate 1-3 grame/zi

Oboseala cronica, insomnii – Laptisorul de matca PUR are efect vitalizant – se recomanda 2 cure anuale de cate 3 luni, pe parcursul carora se administreaza 1-3 grame/zi

Depresie – imbunatateste tonusul psihic si mental, recomandandu-se cure de 4 saptamani, in care se administreaza 2-3  grame/zi. Tratamentul se poate relua dupa pause de 2 saptamani

Ateroscreloza - - conduce la scaderea nivelului de colesterol si trigliceride, impiedicand totodata depunerea acestora pe vasele sangvine. Se recomanda cure de 6-8 saptamani, perioada in care se poate administra o cantitate de 1-2 grame/zi. Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an cu pauza de minim o saptamana intre ele.

Osteoporoza – favorizeaza secretia de estrogen, substanta care ajuta la asimilarea calciului in oase. Se recomanda consumul zilnic a 1-2 grame/zip e o perioada de 6-8 saptamani, in cure bianuale.

Menopauza – asigura echilibrul hormonal. Se recomanda cure de 6-9 saptamani , perioada in care se administreaza 1 gram/zi

Alzheimer – se recomanda cure de 2 saptamani, perioada in care se adminisreaza 4-6 grame/zi. Se pot efectua 6 cure intr-un an , cu perioada de pauza de 3 saptamani intre ele.

Probleme de fertilitate la barbati – creste cantitatea de testosteron. Se recomanda cure de 10-12 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi

Problem de fertilitate la femei – Se recomanda 4-6  cure anuale de cate 4 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi . Dupa o pauza de 4 saptamani tratamentul se poate relua.

Reumatism – se recomanda cure de 4-6 saptamani, perioada in care se administreaza 1-3 grame /zi

Diabet- se recomanda cure de 8 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame /zi , putand avea efect benefic in scaderea glicemiei

Administratea Laptisorului de matca PUR la copii se va efectua doar dupa consultarea medicului specialist.

ATENTIONARI:

Laptisorul de matca PUR este un supliment alimentar si nu poate un regim alimentar variat si echilibrat sau vreun tratament medicamentos prescris de medical specialist. Consulmul acestuia ca adjuvant sau profilactic in cazul unor afectiuni diverse se va efectua doar urmand sfatul medicului specialist.

Persoanele care sufera de diabet, astm, eczema atopica sau sunt alergice la polen, miere, intepaturi de albine, la plantele din familia Compositelor, ar putea manifesta alergie, astfel este obligatory consultarea medicului specialist.

MOD DE PASTRARE:

Se pastreaza in ambalajur original, la o temperature cuprinsa intre 1-7*C

Omogenizat in miere(2-6%) timp de un an, la temperature camerei


Producator: Api Vitalis

Detalii ale produsului
Apicol001

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare