Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Fructele de goji – un miracol al naturii

Publicat in2 An in urma
Imi place0
Fructele de goji – un miracol al naturii
Goji a intrat pe piața românească cu foarte mult avânt și este în continuare un fruct apreciat de foarte multe persoane. Acest fruct este originar din China și a fost folosit de mii de ani pentru a ajuta organismul să facă față stresului cotidian. S-a dovedit a fi un remediu deosebit împotriva diabetului, a hipertensiunii arteriale, întărind sistemul imunitar, îmbunătățind sănătatea optică și ameliorând starea de oboseală. 

Goji: cum le consumăm?

Ulei - uleiul de goji este vegetal, fiind obținut prin presarea la rece a sâmburilor. Acest tip de ulei este bogat în antioxidanți, vitamina E, acizi grași, acidamine și oligoelemente. Drept urmare el este recomandat pentru tratamentele faciale, hrănind pielea și lăsând-o mult mai catifelată. 
În ceea ce privește uzul intern, goji este un bun detoxifiant al organismului, reducând tensiunea arterială și reglând nivelul colesterolului.

Fructefructele de goji susțin sistemul imunitar și promovează dezvoltarea bacteriilor bune din sistemul gastrointestinal. Astfel tranzitul intestinal este ajutat iar degestia devine mult mai facilă. Totodată fructele goji pot fi folosite pentru tratarea alergiilor, reducând anticorpii care generează alergenii. Și nu în ultimul rând, ele contribuie la împiedicarea dezvoltării celulelor canceroase. Antioxidanții prezenți în aceste fructe protejează organismul împotriva radicalilor liberi precum și împotriva reacțiilor adverse ce pot apărea în urma chimioterapiei.
Pulbere: acesta are aceleași puteri miraculoase ca și formele menționate mai sus și poate fi adăugată în smoothies, salate, shake-uri sau prăjituri. Gustul lor devine mult mai bun, adăugând un plus de sănătate pe lângă aroma incredibilă.
Fructele de goji sunt un aliat de  nădejde împotriva bolilor și a unui sistem imunitar scăzut.  
Articole asemanatoare
Lasa un comentariu
Raspunde
Va rugam sa va autentificati pentru a publica un comentariu.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare