Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Echinacea Pentru Cei Mici

Publicat in1 Ani in urma
Imi place0
Echinacea Pentru Cei Mici
Copii au nevoie de un imbold pentru a-și ajuta sistemul imunitar să devină puternic și rezistent împotriva problemelor de sănătate. Echinacea este răspunsul pentru cei care își doresc să își crească rezistența organismului la stresul cotidian precum și la probleme de sănătate ce afectează sistemul imunitar. 
Rădăcina de Echinacea conține rășini, polizaharide și uleiuri volatile care au acțiuni antifungice, antiseptice, antivirale și antibacteriene. Echinacea poate fi introdusă în alimentația zilnică sub formă de ceai, capsule, tablete, unguente, creme, tincturi, spray-uri sau extracte lichide. 

Ce beneficii are echinacea?

   
 1. Luptă împotrivă infecțiilor și inflamațiilor - datorită proprietăților sale antiinflamatorii menționate anterior echinacea este un aliat de nădejde în lupta împotriva inflamațiilor.
 2. Ajută la producția de interferon crescând activitatea antivirală și protejând împotriva gripei sau herpesului.
 3. Stimulează organismul și îl ajută să producă mai multe globule albe (limfocite).
 4. Are efecte tonice și îmbunătățește funcția ficatului eliminând efectele negative ale factorilor toxici din mediu și contribuind la detoxifierea organismului. 
 5. Ajută în tratarea infecțiilor urinare, ale sinusurilor sau micologice.

Cum poate fi folosită Echinacea?

Echinacea poate fi folosită sub formă de:
 •  Tinctură: are efecte antibacteriene, antivirale, depurative, analgezice, antiseptic, cicatrizante și diaforetice. 
 •  Ceai - are efecte imuno-stimulatoare și este un adjuvant de încredere în afecțiunile acute ale sistemului respirator. 
 •  Capsule cu pulbere - aceste capsule sunt recomandate în cazurile de imunitate scăzută, hepatită, răceală, infecții, stres, oboseală, herpes, etc.
 •  Capsule cu ulei - acest produs este folosit pentru întărirea sistemului imunitar atunci când acesta este afectat. Iar în combinație cu diferite adjuvante precum zincul sau măceșele, echinacea poate combate infecțiile gripale și microbiene. 
Echinacea este un remediu ușor de folosit și administrat copiilor deoarece nu provoacă alergii și nici reacții adverse. Natură ne oferă un ajutor substanțial atunci când vine vorba de plante și remedii pentru sănătatea noastră. Să ne bucurăm de acest ajutor!
Eticheta: Echinaceea
Lasa un comentariu
Raspunde
Va rugam sa va autentificati pentru a publica un comentariu.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare