Consumă aloe vera pentru mai multă vitalitate

In: Articole Comentarii: 0
Viața este unică drept urmare trebuie trăită din plin, fără regret dar și fără abuzuri. Este important să avem grijă de sănătatea corpului nostru deorece un corp sănătos ne poate ajuta să experimentam multe lucruri frumoase. 

O alimentație echilibrată însoțită de suplimentele potrivite poate face minuni pentru energia și vitalitatea organismului. Aloe vera este o astfel de plantă care are nu doar scopuri cosmetice dar și beneficii pentru sănătate. 


 Ce beneficii are sucul de aloe vera?

  • Luptă împotrivă semnelor îmbătrânirii;
  • Menține pielea sănătoasă datorită proprietăților sale antiinflamatoare, calmante și de tonifiere;
  • Diminuează efectele tăieturilor, arsurilor sau psoriasis-ului; 
  • Îmbunătățește digestia și echilibrează tranzitul intestinal;
  • Îmbunătățește sănătatea dinților datorită proprietăților antimicrobiene și antibacteriene. 
  • Protejază inima și ajută circulația oxigenului în sânge. Datorită proprietăților sale ce contribuie la subțierea sângelui, aloe vera protejează împotriva bolilor cardiovasculare și diminuează colesterolul rău. 
aloe-vera

Cum poate fi folosit în domeniul cosmeticii?

Aloe vera poate intra în componența gelurilor de păr, a cremelor faciale, poate fi folosită ca gel împotriva arsurilor solare, poate trata acneea, vergeturile ce apar pe timpul sarcinii, poate contribui la sănătatea scalpului, poate îndepărta mătreața, poate calma pielea iritată și poate fi folosit ca ingredient în compoziția deodorantelor.

Dacă alegi să folosești aloe vera ca supliment alimentar poți încerca cu succes să utilizezi aloe vera în stare pură sau suc în diferite combinații (cu suc de piersici, merișor sau afine). Iar dacă vrei să faci o schimbare în igiena zilnică folosește geluri de duș, șampoane sau creme care să includă aloe vera ca unul din ingredientele principale. 

După doar câteva utilizări vei observa diferența. Te vei simți și vei arată mult mai bine, cu poftă de viață și cu un entuziasm debordant. Începe să îți schimbi viața pas cu pas!

Comentarii

Lasa un comentariu

Articole