Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Conditii Livrare

Produsele comandate sunt livrate prin curier, iar in localitatile din mediul rural, unde curierul nu efectueaza livrari, comanda se trimite prin Posta Romana. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Plata se efectueaza  prin ramburs (plata la primirea coletului ).

Costul livrarii standard al unui colet este de 22 lei, atat pentru Bucuresti cat si pentru celelalte localitati din Romania.

ATENTIE!:Costul livrarii standard este valabil doar pentru localitatile aflate in zona de livrare curier - deservite fara a taxa suplimentar kilometri exteriori parcursi! 
* verifica aici lista localitati Fan Courier

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditiere, daca este cazul(vezi mai sus).

Livrarea coletelor se va face in 48 ore de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. Comenzile efectuate in zilele de Vineri, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul saptamanii urmatoare. Serviciul de livrare  este valabil doar de Luni pana Vineri  intre orele 09-20.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, WWW.ORGANICPLANT.RO va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul in care produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile, cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate fara un motiv intemeiat. In acest caz WWW.ORGANICPLANT.RO isi rezerva dreptul de a adauga plata integrala a cheltuielilor de curier tur – retur.

Daca, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la reclamatii@organicplant.ro. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la livrare.

OrganicPlant.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la reclamatii@organicplant.ro ori la numerele afisate pe site.

Livrare Internationala
Comenzile din afara Romaniei pot fi onorate numai dupa stabilirea exacta prin email sau telefon a costurilor de transport ( difera foarte mult in functie de tara de destinatie si volum/greutatea coletului) si datei exacte de livrare. Toate livrarile internationale vor fi onorate doar pentru comenzile achitate prin ordin de plata in avans.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare