Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni si condiţii. Pentru folosirea corespunzătoare a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor si condiţiilor. Organic Plant Distribution SRL işi rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o informare prealabilă.

ATENŢIE!
Toate informaţiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescripţiilor medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.
Informaţiile prezente în aceste pagini nu trebuie folosite pentru înlocuirea medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat sau în scopul diagnosticării/ tratării oricăror probleme de sănătate sau boală.
A se citi cu atenţie întreg prospectul. Dacă aveţi sau credeţi că aveţi probleme de sănătate, adresaţi-vă de urgentă medicului dumneavoastră!

TERMENI SI CONDIŢII DE UTILIZARE

Înscrierea pe site-ul www.organicplant.ro este gratuită.

Livrarea
Produsele comandate sunt livrate prin curier, iar în localităţile din mediul rural unde curierul nu efectuează livrari, comanda se trimite prin Posta Română.

Plata se poate efectua prin ramburs (plata la primirea coletului ).
Site-ul www.organicplant.ro funcţionează pe principiul caselor de comenzi. Numărul mare de produse din ofertă face imposibilă ţinerea pe stoc a tuturor produselor. Produsele cu rulaj mai mare sunt permanent pe stoc. Dacă un produs nu este în stoc, se aduce în cel mult 3 zile lucrătoare. În cazul în care un client comandă mai multe produse dintre care unele nu se află pe stocul producătorului sau importatorului şi valoarea acestor produse este de maxim 30% din totalul comenzii, ne rezervăm dreptul de a livra clientului comanda incompletă, fără informarea prealabila a acestuia. Daca valoarea este mai mare de 30% din totalul comenzii, clientul va fi notificat si va putea opta să primească sau să anuleze comanda.

Anularea comenzilor
Comenzile care nu sunt expediate se pot anula, trimitând un e-mail cu această cerere sau sunând la unul dintre numerele noastre de telefon.

Condiţii de retur
Conform OUG 34/4.06.2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin curier la adresa:Str Ion Coravu, Nr. 20, Sect.2 Bucuresti. In situatia mentionata mai sus, produsele trebuie însoţite de factura fiscală ce dovedeşte achiziţia acestora, cu asumarea cheltuielilor de transport(retur). Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Contravaloarea produselor returnate va fi platită clientului în termen de maxim 5 zile de la primirea de către vânzător a produselor, prin transfer bancar.
Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul www.organicplant.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata

Neridicarea coletelor de la Poşta Română sau curier
In cazul în care un client nu ridică coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a nu mai accepta comenzile respectivului client decât cu plata în avans. Obligaţia clientului este de a completa comanda cu adresa corecta si completă şi de a ridica coletul expediat de către noi. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situaţiile în care livrarea nu este finalizată pentru că adresa era greşita/incompletă sau destinatarul nu a ridicat coletul.
Răspunderea pentru problemele de transport aparţine transportatorului(Poşta Română sau curier ). Orice reclamaţie cu privire la problemele de expediere va fi făcută firmei de expediţie. Vânzătorul işi asumă răspunderea până la preluarea acestora de către curier/transportator.

Avize/Autorizaţii 
Produsele comercializate pe site sunt avizate conform legislaţiei române şi europene în vigoare. Problemele sau informaţiile suplimentare cu privire la avizare, calitate, proprietăţi etc. trebuie adresate firmelor producătoare sau importatorilor oficiali.
Confirmarea comenzilor efectuate online se face doar prin email. Comenzile nu se confirmă telefonic . Clientul are obligaţia să ne furnizeze o adresa de email validă pentru a putea primi confirmarea comenzii. Clientul are la dispozitie posibilitatea de a face comanda telefonic, la unul dintre operatorii noştri, în această situaţie comanda urmând a fi confirmată pe email la adresa indicată telefonic.
Organicplant.ro işi rezervă dreptul de a modifica preţurile în funcţie de preţurile de achiziţie de la producători, fără avizarea clienţilor. Dacă preţurile afişate la unele produse nu sunt actualizate, în momentul în care clientul face o comanda la un astfel de produs, va fi întotdeauna înştiinţat înainte de procesarea comenzii în legătură cu preţul actualizat. Nicio comandă nu este expediată către client dacă preţurile afişate nu coincid cu preţurile la zi, fără acordul clientului.
Imaginile produselor afişate pe site sunt cu titlu de prezentare şi pot diferi faţă de ambalajele reale ale produselor, întrucât un producător işi poate schimba ambalajul si fără informarea prealabila. Clientul va citi cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura că doreşte să comande produsul respectiv.

Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.organicplant.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Organic Plant Distribution SRL si a furnizorilor sai si este protejat de legislatia aplicabila drepturilor de autor si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala in vigoare. Folosirea fara acordul Organic Plant Distribution SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.organicplant.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa: contact@organicplant.ro.

Garantia de conformitate
Organic Plant Distribution SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.
Produsele comercializate pe site-ul www.organicplant.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.
Toate produsele comercializate de catre Organic Plant Distribution SRL beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. 
Organic Plant Distribution SRL se angajează să acopere garanția de conformitate potrivit legii, în termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. In primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie sa dovedească neconformitatea, se consideră că a existat la data cumpărării. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui dovedită de consumator.
Daca la livrare Clientul este nemultumit de calitatea unui produs, are posibilitatea de a refuza primirea acestuia, produsul urmand a fi scos din comanda.

Sesizari si reclamatii
Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0740 888 673 sau pe email la reclamatii@organicplant.ro. Orice conflict apărut între Organic Plant Distribution SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. Organic Plant Distribution SRL se obligă să răspundă solicitărilor dumneavoastră si să restituie sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de către Dvs a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Orice comandă efectuată pe www.organicplant.ro presupune automat înţelegerea şi acordul clientului cu privire la termenii si condiţiile expuse mai sus.

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare