Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Suntem o echipă care doreşte să vă ajute să vă menţineţi tineri şi sănătoşi! Credem in virtuţile terapeutice ale naturii şi de aceea vrem să vă oferim cele mai bune produse naturale!

Motto-ul nostru este: “Natura mai aproape de tine - o şansă in plus pentru sănătatea ta!”

Pentru cei care vor să se trateze sau să işi intreţină sănătatea prin metode naturale vă stăm la dispoziţie cu sfaturi si informaţii medicale, dar şi cu resursele “practice”, in cel mai scurt timp si la cele mai accesibile preţuri.

Cu toţii ştim că Fitoterapia – utilizarea plantelor medicinale în scop terapeutic – are o vechime de mii de ani. Ea este în schimb una din ramurile medicinii cu o permanenţă evoluţie. In ultimul timp din ce în ce mai multe studii clinice vin să arate eficienţa terapeutică a remediilor naturale, astfel încat putem vorbi despre o fitoterapie modernă bazată pe dovezi ştiinţifice. Printre avantajele fitoterapiei se numără accesibilitatea, acţiunea blânda şi lipsa efectelor adverse (când se respectă dozele adecvate), tratarea bolnavului ca întreg (plantele au efecte fizice şi psiho-emoţionale şi echilibrează organismul la toate nivelele).

plante

De multe ori ne întrebăm ce plante ar trebui să folosim, dacă acestea au sau nu interacţiuni cu medicamentele de sinteza, sau cum ar trebui monitorizate efectele lor, şi  – nu în ultimul rând - de unde le putem procura din surse sigure, organice. Multe din plantele medicinale se pot folosi în paralel cu medicamentele alopate sau în multe cazuri le pot şi înlocui! Există din ce în ce mai multi medici practicieni ai Medicinii Integrative care ne pot sfătui în acest sens. Tratamentul cu plante medicinale dă rezultate foarte bune în afecţiunile uşoare, funcţionale sau în stadiile incipiente ale bolilor; dar şi pentru bolile cronice – sau cele în care a aparut deja afectarea organică – există produse fitoterapice moderne din ce în ce mai eficiente care pot contribui la reversibilitatea simptomelor sau leziunilor.

Noi suntem aici sa vă ajutăm să vă informati, să alegeţi, să vă trataţi!

Echipa OrganicPlant.ro

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare