Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

PCZone

Dispozitiv de protecţie electromagnetică CMO pentru pentru toate tipurile de calculatoare.

350,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
PC15
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Compensează efectele biologice ale undelor electromagnetice generate de
• toate tipurile de calculatoare: de birou, laptop-uri, tablete.

Caracteristici: 
• Pastilă adezivă de 6 cm lungime x 1 cm lăţime x 0,6 cm grosime, greutate 4 g.

Mod de utilizare:
• pastila se lipeşte pe o suprafaţă plană a calculatorului.

Data apariţiei pe piaţă: 5 ianuarie 2006.Dispozitivele de protecţie electromagnetică CMO

Concomitent cu apariţia în anii ’90 a tehnologiei de fragmentare şi modulare în domeniul transmiterii informaţiei, cercetătorul francez Maurice Fillion-Robin a descoperit principiul de creare şi menţinere a unei biocompatibilităţi între câmpurile electromagnetice artificiale din mediul ambiant şi biocâmpul organismului uman.

Cercetătorul francez Maurice Fillion-Robin, împreună cu colaboratorul său, biofizicianul rus Vladimir N. Binhi, au alcătuit un grup de prestigioşi cercetători din diferite ţări în cadrul Centrului de Biofizică Electromagnetică Tecnolab Research Center, Franţa. De-a lungul a 10 ani de cercetări, aici s-a perfecţionat biotehnologia oscilatorului magnetic de compensare CMO (Compensating Magnetic Oscillator).

Compania ComoSystems a fost înfiinţată din iniţiativa fondatorilor Tecnolab, în anul 2003, pentru a pune la dispoziţia publicului larg dispozitivele CMO.

Cum funcţionează un dispozitiv CMO?

Fiecare CMO conţine o soluţie microcristalină care, activată de radiaţiile electromagnetice ambiante, generează un semnal de compensare ce asigură o funcţionare optimă a cuplului ion-proteină. Funcţionarea proteinelor este perturbată de rezonanţa dintre frecvenţa de rotaţie şi oscilaţie a ionilor din cavitatea proteică şi frecvenţa undelor electromagnetice pulsate. De exemplu, ionul de Calciu are o frecvenţă proprie de rotaţie de 35−40 Hz şi o frecvenţă proprie de oscilaţie de 1−2 GHz în cavitatea proteică. Aceste valori se regăsesc din păcate şi în plajele de frecvenţă ale undelor emise de telefoanele mobile. Semnalul CMO are capacitatea de a menţine într-un echilibru optim cuplul ion-proteină, asigurând funcţionarea optimă a celulelor şi implicit a întregului organism.

La ora actuală, terapiile prin câmpuri electromagnetice pulsate (PEMs) sunt deja obişnuite în anumite ţări. Spre deosebire de PEMs, dispozitivele CMO generează un câmp magnetic oscilant de joasă frecvenţă. Originalitatea dispozitivelor CMO constă şi în dimensiunea lor miniaturizată şi autonomia lor energetică obţinută chiar din mediul ambiant poluat electromagnetic (asemănător conceptuluiElectromagnetic-Harvester). În plus, acţionând doar la nivel biologic, CMO nu modifică cu nimic câmpurile electromagnetice din mediul ambiant şi nu perturbă buna funcţionare a dispozitivelor electronice.

CMO − O protecţie validată biologic

Eficacitatea CMO este validată biologic prin studii ştiinţifice care au demonstrat că toţi indicatorii biologici afectaţi de undele electromagnetice pulsate revin la normal prin utilizarea tehnologiei CMO, chiar în situaţia de expunere continuă la poluarea electromagnetică.

Rezumatul principalelor experimente ştiinţifice ce dovedesc eficacitatea dispozitivelor CMO

Lista completă a studiilor ştiinţifice de validare CMO se găseşte la: studii ştiinţifice.

Detalii ale produsului
PC15

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare