Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Harmony

Dispozitiv de protecţie electromagnetică CMO multifuncţional, reuneşte proprietăţile celor 4 protecţii de tip con - Antena Zero, WiFiBlue, Power-Compensator, GeoTerra

750,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
cmo001
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

CMO multifuncţional, reuneşte proprietăţile celor 4 protecţii CMO de tip con: Antena Zero, WiFiBlue, Power-Compensator, GeoTerra.

Compensează efectele biologice ale radiaţiilor electromagnetice generate de: 
• semnale wireless de tip Wi-Fi, WiMAX, WLAN, Bluetooth
• telefoane fără fir DECT
• cuptoare cu microunde
• semnale de telefonie mobilă
• reţele electrice de joasă, medie şi înaltă tensiune, transformatoare electrice 
• perturbări geomagnetice

Caracteristici: 
• Con violet de 6 cm înălţime x 7 cm diametrul bazei, greutate 175 g 
• Sferă de protecţie cu raza de 5,5 m

Mod de utilizare:
• CMO MF04 crează o sferă de protecţie în jurul său cu raza de cel puţin 5,5 m; acţiunea sa protectoare nu este stopată de zidurile locuinţei;
• conul se plasează în centrul locuinţei, la înălţimea de ~2 m (pe dulap, etajeră);
• este recomandat a se păstra o distanţă de minim 1 m între două protecţii CMO de tip con.Dispozitivele de protecţie electromagnetică CMO

Concomitent cu apariţia în anii ’90 a tehnologiei de fragmentare şi modulare în domeniul transmiterii informaţiei, cercetătorul francez Maurice Fillion-Robin a descoperit principiul de creare şi menţinere a unei biocompatibilităţi între câmpurile electromagnetice artificiale din mediul ambiant şi biocâmpul organismului uman.

Cercetătorul francez Maurice Fillion-Robin, împreună cu colaboratorul său, biofizicianul rus Vladimir N. Binhi, au alcătuit un grup de prestigioşi cercetători din diferite ţări în cadrul Centrului de Biofizică Electromagnetică Tecnolab Research Center, Franţa. De-a lungul a 10 ani de cercetări, aici s-a perfecţionat biotehnologia oscilatorului magnetic de compensare CMO (Compensating Magnetic Oscillator).

Compania ComoSystems a fost înfiinţată din iniţiativa fondatorilor Tecnolab, în anul 2003, pentru a pune la dispoziţia publicului larg dispozitivele CMO.

Cum funcţionează un dispozitiv CMO?

Fiecare CMO conţine o soluţie microcristalină care, activată de radiaţiile electromagnetice ambiante, generează un semnal de compensare ce asigură o funcţionare optimă a cuplului ion-proteină. Funcţionarea proteinelor este perturbată de rezonanţa dintre frecvenţa de rotaţie şi oscilaţie a ionilor din cavitatea proteică şi frecvenţa undelor electromagnetice pulsate. De exemplu, ionul de Calciu are o frecvenţă proprie de rotaţie de 35−40 Hz şi o frecvenţă proprie de oscilaţie de 1−2 GHz în cavitatea proteică. Aceste valori se regăsesc din păcate şi în plajele de frecvenţă ale undelor emise de telefoanele mobile. Semnalul CMO are capacitatea de a menţine într-un echilibru optim cuplul ion-proteină, asigurând funcţionarea optimă a celulelor şi implicit a întregului organism.

La ora actuală, terapiile prin câmpuri electromagnetice pulsate (PEMs) sunt deja obişnuite în anumite ţări. Spre deosebire de PEMs, dispozitivele CMO generează un câmp magnetic oscilant de joasă frecvenţă. Originalitatea dispozitivelor CMO constă şi în dimensiunea lor miniaturizată şi autonomia lor energetică obţinută chiar din mediul ambiant poluat electromagnetic (asemănător conceptuluiElectromagnetic-Harvester). În plus, acţionând doar la nivel biologic, CMO nu modifică cu nimic câmpurile electromagnetice din mediul ambiant şi nu perturbă buna funcţionare a dispozitivelor electronice.

CMO − O protecţie validată biologic

Eficacitatea CMO este validată biologic prin studii ştiinţifice care au demonstrat că toţi indicatorii biologici afectaţi de undele electromagnetice pulsate revin la normal prin utilizarea tehnologiei CMO, chiar în situaţia de expunere continuă la poluarea electromagnetică.

Rezumatul principalelor experimente ştiinţifice ce dovedesc eficacitatea dispozitivelor CMO

Lista completă a studiilor ştiinţifice de validare CMO se găseşte la: studii ştiinţifice.

Detalii ale produsului
cmo001

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare