Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Aur Coloidal 480ml

Aurul este antidegenerativ, antiinflamator, analgezic, cicatrizant,imunostimulent, rejuvenant, termoreglator, tonic si vitalizant.

75,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
agnes031
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Solutie coloidala cu Ph bazic, bogata in ioni de aur incarcati cu sarcina electrica pozitiva, in apa distilata si structurata, cu efect antiaging. Folosirea apei structurate adauga produsului un efect terapeutic deosebit.


Aurul este cel mai cunoscut si mai misterios metal nobil, fiind in antichitate asociat cu soarele, viata, caldura si focul. In heraldica Evului Mediu, aurul semnifica gloria, statornicia, intelepciunea si inalta spiritualitate. Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, Aurum nefiind daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.


Tehnica de ultimă oră, dotată cu microscoape ce pot fotografia pânăla dimensiuni atomice ne arată că, în condiţii speciale, particulele de aur pot fi extrase din metal pur (99,99%) devenind bio-active şi bio-accesibile pentru corpul uman.

Datorită proprietăţilor speciale ale aurului asupra fizicului şi psihicului uman, uneori se consideră, evident eronat, că soluţiile care conţin aur sunt de fapt legendarele elixiruri alchimice. Este necesar ca soluţiile ionice de aur să nu fie confundate cu sărurile de aur comercializate ca fiind aur monoatomic sau sub alte denumiri (în realitate fiind clorură de aur). Acestea prezintă un grad înalt de toxicitate. Aurul coloidal clasic, viu colorat, este obtinut prin arc de tensiune înaltă, fiind de fapt o pilitură de aur extrem de fină, considerată de către organismul uman drept metalică, greu de asimilat.


Metalele din organism au preponderent structură ionică. Capacitatea organismului de a asimila ionii metalelor este de 98% datorită bioaccesibilităţii lor. Din acest motiv metalele cu structură ionică sunt supra-numite „metale organice”. Într-o formă uşor de asimilat pentru organismul uman, aurul se găseşte în cantităţi extrem de reduse, în alge şi în coaja violetă a fructelor şi a legumelor (prune, struguri, vinete etc.).


Aurul coloidal-ionic este un produs incolor, fiind un mediu stabil, format din apa distilată şi particule nanometrice de aur fin în suspensie. Modalitatea de obţinere are la bază o metodă complexă ce foloseşte variaţii de tensiuni scăzute. Aceasta este considerată decătre specialişti drept cea mai bună pentru obţinerea unei soluţii cu aur pentru consumul intern.
Compozitie: Particole nanometrice de aur (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).


Actiuni: Aurul este antidegenerativ, antiinflamator, analgezic, cicatrizant,imunostimulent, rejuvenant, termoreglator, tonic si vitalizant.


Consumul aurului sub forma coloidala are efecte deosebite:

 • imbunatateste memoria, coeficientul de inteligenta (pana la 20 unitati pe scara Stanford-Binet) si acuitatea mentala;
 • stimuleaza si echilibreaza activitatea neuronala din cele doua emisfere cerebrale;
 • dezvolta abilitati psihice si capacitati extrasenzoriale latente, mareste puterea de introspectie, ajuta la atingerea unor starimodificate de constiinta benefice, usor si fara efort;
 • stimuleaza vointa si reduce dependenta de alcool si nicotina;
 • tonifica inima si intregul sistem circulator;
 • tonifica organele slabite;
 • reduce stresul, anxietatea si starile depressive, induce o starede bine general;
 • potenteaza si armonizeaza activitatea glandei pituitare, echilibreaza secretia peptidelor (hormoni, neurotransmitatori –cu rol revigorant si reintineritor);
 • creste libidoul (in asociere cu zincul);
 • este indicat in artrita reumatoida prin reducerea inflamatiilor articulatiilor;
 • fortifica sistemul osos;
 • amelioreaza metabolismul lipidic, fiind adjuvant in tratareaobezitatii;
 • ajuta la refacerea mai rapida a ranilor si arsurilor.

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.


Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit derazele soarelui. Nu se pastreaza in frigider. A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatii GSM, deoarece produsul contine ioni de argint cu sarcina electrica pozitiva, care pot precipita.

Producator: Agnes Itara

Detalii ale produsului
agnes031

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare