Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Royal Excellium

Royal Excellium este o combinație extraordinară dintre Lăptișor de matcă și Micellium-ul de Ganoderma Lucidum, care acționează sinergic pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și întârzierea procesului de îmbătrânire. Reprezintă o sursă naturală de vitamine (din complexul B), aminoacizi esențiali și neuro-transmițători, alături de principiile active din Ganoderma ”tânără”.

165,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Gano008
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Royal Excellium este o combinație extraordinară dintre Lăptișor de matcă și Micellium-ul de Ganoderma Lucidum, care acționează sinergic pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și întârzierea procesului de îmbătrânire. Reprezintă o sursă naturală de vitamine (din complexul B), aminoacizi esențiali și neuro-transmițători, alături de principiile active din Ganoderma ”tânără”. Cum ajută Royal Excellium la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră?

  1. Ajută      la întârzierea procesului de îmbătrânire. Royal Excellium este bogat în colagen și ajută pielea dumneavoastră      în reducerea ridurilor, produce celule noi și îmbunătățește musculatura      tenului.
  1. Îmbunătățește      longevitatea Reduce posibilitatea apariției bolilor precum diabet, astm și tensiune      ridicată 
  1. Menopauza Stimulează producția hormonală, ar putea întârzia menopauza și reduce      simptomele menopauzei.
  1. Antitumoral 10-HDA este cunoscută că fiind o substanță activă prezentă în lăptișorul      de matcă care stopează creșterea celulelor canceroase.
  1. Un      stil de viață activ Crește producția hormonală, dă energie organismului și îmbunătățește      metabolismul.
  1. Anti-oxidant
  1. Nutriție Conținutul bogat de Royal Excellium este eficient în tratarea      problemelor cauzate de lipsa vitaminelor din alimentație.
  1. Probleme      ale pielii Reduce simptomele de boli ale pielii cum ar fi eczeme, impetigo (infecție      bacteriană a pielii), alergii și alte probleme ale pielii.
  1. Reduce      stresul, starea de oboseală îmbuntateste starea de bine într-un mod      natural.
  1. Îmbunătățește      sistemul imunitar Activează producția de anticorpi pentru combaterea bacteriilor, virusilor      precum și ale altor boli pentru a avea un corp mai sănătos.

Producator: Gano Excel

Detalii ale produsului
Gano008

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare