Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Calciu Coral masticabil cu vitaminele C si D 120cpr

Sold out

Comprimatele „Calciu masticabil' cu gust placut de menta asigura organismului cel mai important mineral - calciul, precum si vitaminele C si D, necesare pentru asimilarea calciului. Este un remediu eficient pentru profilaxia osteoporozei si sindromului osteopenic.

Referinta:
Coral006
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Comprimatele „Calciu masticabil' cu gust placut de menta asigura organismului cel mai important mineral - calciul, precum si vitaminele C si D, necesare pentru asimilarea calciului. Este un remediu eficient pentru profilaxia osteoporozei si sindromului osteopenic.

Actiunea componentelor active

Calciul este un macroelement esential pentru organismul uman. In combinatie cu elementele necesare pentru asimilarea sa participa la formarea si corecta dezvoltare a tesutului osos si dintilor. Aportul de calciu in organism in cantitati necesare, precum si o alimentatie echilibrata si efortul fizic suficient contribuie la crearea unui depozit de calciu optim in tesutul osos. Un aport corespunzator  de calciu permite minimizarea sanselor de aparitie a osteoporozei, caracterizata prin fragilitatea crescuta a oaselor, tendinta de fracturare sau chiar de modificari ale coloanei.

In ultimii ani aceste afectiuni manifesta tendinta de intinerire in sensul ca, tot mai des aceast diagnostic vizeaza persoanelor tinere. Cauza provine din noile tendinte ale modului de viata: hipodinamia, alimentatia incorecta, stresul, fumatul, alcoolul.

Calciul ca aport suplimentar este indicat in special  femeilor aflate la perioada menopauzei, intrucat absorbtia acestuia scade odata cu scaderea nivelului de estrogeni. In aceasta perioada, in fiecare an se pierde in jur de un kilogram (!) de masa osoasa.

Vitamina D creste in mod substantial absorbtia calciului, contribuie la mineralizarea tesutului osos si dentar. Nivelul redus de vitamina D poate duce la asimilarea insuficienta a calciului, chiar si in conditiile aportului excesiv al acestuia in organism.

Vitamina C detine un rol important in sinteza si maturizarea celei mai importante proteine a tesutului osos - colagenul, care confera fermitate oaselor si asigura tesutului osos rezistenta la deformare. In cazul deficitului de vitamina C, chiar si dozele mari de vitamina D se dovedesc ineficiente, ceea ce duce la reducerea asimilarii calciului.

Utilizare

Examinand problema osteoporozei, trebuie luate in considerare urmatoarele aspecte:

  • rezerva de calciu in oasele scheletului uman incepe sa scada dupa varsta de 30 de ani;

  • fiecare a doua femeie si fiecare al optulea barbat poate dezvolta dupa aceasta varsta osteoporoza;

  • in prezent sindromul osteopenic se intalneste tot mai des la adolescentele de 16 ani, care au deficit de masa corporala;

  • osteoporoza apartine categoriei afectiunilor, pentru care masurile de profilaxie sunt stabilite foarte clar si respectarea acestora poate ajuta la evitarea riscului de imbolnavire si fracturilor de oase.

Mod de administrare: 1 tableta de 2-3 ori pe zi

Compozitie

Calciu (carbonat), vitamina C, Vitamina D3.

Detalii ale produsului
Coral006

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare