Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Coral-Mine 10 plicuri de 1g

Sold out

Coral Mine este este un produs natural, obtinut din coralul alb Sango de apa adanca, care creste in Marea Japoniei. Acesta formeaza in organism un mediu alcalin care normalizeaza echilibrul acido-bazic. Coral Mine ajuta la functionarea normala a celulelor, fiind foarte important la desfasurarea tuturor proceselor metabolice din organism cu ajutorul ionilor pe care acesta il contine.

Referinta:
Coral002
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Coral Mine este este un produs natural, obtinut din coralul alb Sango de apa adanca, care creste in Marea Japoniei. Acesta formeaza in organism un mediu alcalin care normalizeaza echilibrul acido-bazic. Coral Mine ajuta la functionarea normala a celulelor, fiind foarte important la desfasurarea tuturor proceselor metabolice din organism cu ajutorul ionilor pe care acesta il contine.

Coral Mine satureaza apa cu calciu activ, ionizat, modifica chimismul apei intracelulare. Prin consumarea apei in care este prezent un pliculet de Coral Mine, ajutam la:

  • prevenirea imbolnavirii sistemului cardiovascular si digestiv
  • previne dezvoltarea artritelor
  • creste elasticitatea muschilor si a articulatiilor
  • reface structura tesutului osos si cartilaginos
  • ajuta sangele sa atinga o valoare optima a PH-ului
  • imbunatateste saturatia sangelui cu oxigen
  • normalizeaza tensiunea arteriala si valoarea glicemiei
  • imbunatateste fluxul sangvin la nivelul sistemului nervos central
  • imbunatateste functia renala si aparatul digestiv

Compozitie: (la 1 pliculet): coral pulbere (995 mg) ce contine peste 70 de elemente vitale (printre care: calciu 34,6%, magneziu 2,16 %, siliciu 1,37%, de asemenea natriu, sulf, fier, kaliu, fosfor, iod, fluor, brom, magneziu, crom, bor, carbon, zinc, seleniu, platina, cupru, clor, aur, molibden), acid ascorbic-L (5 mg), argint (1 mg). Calciul este regasit in tot corpul nostru, sistemul osos fiind compus din acesta, contribuie la mentinerea activitatii cardiace in parametri stabili, normalizeaza procesele de coagulare a sangelui. Magneziul are rolul de a ajuta si a sustine calciul, impiedicand eliminarea acestuia si scaderea rezistentei. In plus asigura un ritm cardiac stabil si regleaza tonusul musculaturii netede. Sodiul contribuie la mentinerea excitabilitatii neuromusculare.

Modul de administrare: se introduce (NU se rupe) un pliculet de Coral-mine intr-un recipient cu 1-1,5 litri de apa (de preferat, apa purificata), se lasa 5 minute, apoi se poate consuma in locul apei obisnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor bauturi necarbogazoase, etc. cu scopul imbunatatirii proprietatilor organoleptice si microbiologice ale acestora. Inainte de fiecare consum, recipientul se agita. A nu se fierbe.

10 pliculete a 1g   10g e

Compozitie/pliculet (1000 mg): pudra de coral (de Okinawa) - 995 mgacid L-ascorbic (Vitamina C) - 5 mg.

Detalii ale produsului
Coral002

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare