Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Tahitian Noni Original 1L

Noni Tahitian Original este una din cele mai bune surse de antioxidanti si serotonina. Efectele se simt din primele zile de administrare, chiar de la primele doze datorita fluxului puternic de antioxidanti pe care ii primeste organismul si cantitatii de serotonina generate.

190,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Morinda001
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere
Remarcabilul fruct polinezian, una din cele mai bune surse de antioxidanti si serotonina, direct de la producatorul consacrat, Morinda Bioactives, compania detinatoare a brevetului ”novel food”.

Tradiţia străveche şi cercetările moderne depun mărturie despre puterea fructului Noni (Morinda citrifolia). Una din sursele cele mai bogate de antioxidanti naturali (iridoide), un imunomodulator si antitumoral remarcabil, o sursa naturala de serotonina – asa-numitul “hormon al fericirii”, băutura bioactivă TAHITIAN NONI™ Original, cunoscută până acum sub numele de TAHITIAN NONI™ Juice, este singura băutură originală de noni de pe piaţa din Europa; în 2003 TNI (Tahitian Noni International), actualmente MORINDA BIOACTIVES, a fost prima companie care a obţinut autorizaţia Novel Food pentru băutura Tahitian Noni™, iar aceasta a devenit etalonul cu care se vor măsura toate celelalte băuturi pe bază de noni de acest gen. (Novel Food Approval of the European Commission for noni juice - TAHITIAN NONI™ Juice - as of 5 June 2003 (PDF): http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2003:144:0012:0012:EN:PDF).
Băutura Bioactivă Tahitian Noni™ Original conţine mangan natural care ajută la protejarea celulelor contra daunelor oxidative, contribuie la menţinerea integritatii tesuturilor şi ajută metabolismul energetic. Noni poate fi utilizat intr-o gama variata de patologii, de la banala raceala pana la probleme oncologice (inclusiv pe durata chimioterapiei pentru potentarea efectului antitumoral si in acelasi timp pentru atenuarea reactiilor adverse).

Efectele sucului de Noni se simt din primele zile de administrare, chiar de la primele doze datorita fluxului puternic de antioxidanti pe care ii primeste organismul si cantitatii de serotonina generate. Pentru un gust cat mai bun varianta Original asociaza sucuri naturale de struguri si afine. Astfel consumatorii de Noni Original vor beneficia si de efectele resveratrolului – antioxidantul specific sistemului cardio-vascular care este dovedit in studii clinice ca util in preventia ateromatozei (reduce depunerile de colesterol din peretii vaselor de sange) si de efectele mirtilinei din afine, asa-numita “insulina vegetala”, de mare ajutor in preventia si tratamentul diabetului zaharat.

Informaţii:
  • Suc de Morinda citrifolia din piure de noni (fruct din Polinezia Franceză) 89%, suc-concentrat natural de struguri 5,5% în amestec cu suc-concentrat natural de afine 5,5%.
  • Acest produs nu este fabricat din fructe de noni uscate sau pulverizate.
  • Îmbuteliat în sticle de un litru (1L).
  • Doza uzuala: de două ori pe zi căte 30ml.
  • A se agita bine înainte de utilizare. A se pastra in frigider dupa deschidere.
  • Produs în Tahiti, Îmbuteliat în Germania.
Valoare nutritivă (100 ml):
Energie 44 kcal - 187 kJ
Proteine 0 g
Carbohidraţi 11 g (din acesta zahărul propriu al fructelor 7.1 g)
Grăsimi  0 g
Detalii ale produsului
Morinda001

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare