Reducere! ZENYTH COLON HELP

Colon Help

ColonHelp este un supliment alimentar din fibre și plante detoxifiante, cu un conținut foarte bogat de omega 3 natural, cu rol de reglare a tranzitului intestinal și de eliminare a toxinelor din intestine, de îmbunătățire a digestiei, de refacere a mucoasei intestinale și a florei bacteriene din colon, de stimulare a imunității organismului.


Zenyth013

99.00 Lei

119.00 Lei

-20.00 Lei

Adaugă la Wishlist

ColonHelp este un supliment alimentar din fibre și plante detoxifiante, cu un conținut foarte bogat de omega 3 natural, cu rol de reglare a tranzitului intestinal și de eliminare a toxinelor din intestine, de îmbunătățire a digestiei, de refacere a mucoasei intestinale și a florei bacteriene din colon, de stimulare a imunității organismului.

1. Ce este ColonHelp?

ColonHelp este un supliment alimentar din fibre și plante detoxifiante, cu un conținut foarte bogat de omega 3 natural, cu rol de reglare a tranzitului intestinal și de eliminare a toxinelor din intestine, de îmbunătățire a digestiei, de refacere a mucoasei intestinale și a florei bacteriene din colon, de stimulare a imunității organismului.

Ingredientele ColonHelp

7 super-ingrediente care acţionează sinergic!

ColonHelp are o formulă deosebită, atent studiată, din 7 ingrediente atent alese – fibre şi plante detoxifiante, care acţionează sinergic pentru sănătatea ta:

 • Seminţe de in pentru stimularea digestiei şi drenarea reziduurilor din colon

Tărâţe de psyllium pentru înlăturarea toxinelor şi scăderea colesterolului

 • Pătrunjel pentru prevenirea retenţiilor de apă în ţesuturi
 • Chimen pentru eliminarea gazelor intestinale
 • Oregano pentru acţiunea antibacteriană, antiseptică
 • Coriandru pentru combaterea balonărilor
 • Argilă pentru legarea toxinelor şi eliminarea lor

Sigur şi eficient! Fără senna şi cruşin!

ColonHelp nu conţine cruşin, senna, aloe, siminichie, plante laxativ-purgative puternice care pot da dependenţă! Din acest motiv, ColonHelp poate fi folosit pe termen lung, fără riscuri, chiar şi mai mult de 3 luni, cât durează o cură completă!

3. Cum acționează ColonHelp?

ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atât în constipație, cât și în diaree. ColonHelp acţionează cu blândeţe, nu agresează în nici un fel pereţii intestinali. Nu acţionează agresiv, nu te trimite imediat la toaletă, nu eşti obligat tot timpul să stai în apropierea unei toalete. Scaunul se reglează: unul-două scaune pe zi, la "ore fixe". Datorită uleiului din seminţele de in are efect lubrifiant asupra pereţilor colonului.

ColonHelp ajută în majoritatea problemelor tubului digestiv: balonări, gastrite, digestie incompletă, reflux gastric, flatulenţă, crampe, parazitoze, disbioză, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi. Fibrele ColonHelp reduc senzaţia de foame, fiind un ajutor preţios în orice cură de slăbire. ColonHelp ajută la scăderea colesterolului şi a trigliceridelor, micşorând riscul apariţiei bolilor cardiovasculare. Adjuvant util în diabet, ColonHelp normalizează absorbţia glucozei la nivel intestinal. Administrat în combinație cu iaurt, produsul restabilește echilibrul florei intestinale și crește imunitatea organismului. De asemenea, este indicat în stările de oboseală cronică.

Reglator al scaunului 100% natural

4. 10 motive să alegi ColonHelp!

 1. ColonHelp elimină toxinele din colon!
 2. ColonHelp îmbunătățește tranzitul și elimină constipația.
 3. ColonHelp reduce balonările și refluxul gastric!
 4. ColonHelp ajută la arderea grăsimilor și te scapă de kilogramele în plus!
 5. ColonHelp contribuie la reducerea colesterolului.
 6. ColonHelp ajută la reglarea glicemiei.
 7. ColonHelp ameliorează colonul iritabil.
 8. ColonHelp ajută la reducerea sau eliminarea hemoroizilor.
 9. ColonHelp alungă oboseala cronică și crește imunitatea organismului.

5. Mod de administrare

ColonHelp se administrează în amestec cu iaurt natural (200 ml). Dacă nu puteţi consuma iaurt din diferite motive, puteţi lua ColonHelp cu fructe, suc natural din fructe sau compot, apă. Cantitatea orientativă de ColonHelp, în funcţie de greutate:

 • sub 55 kg − 1 linguriţă dozatoare pe zi
 • 55-80 kg − 1,5-2 linguriţe pe zi
 • 80-110 kg − 2-3 linguriţe pe zi
 • peste 110 kg − 3-4 linguriţe pe zi

Cantitatea de ColonHelp în funcţie de vârstă:

 • Adulţi: 1-3 linguriţe dozatoare pe zi (8-24 g/zi).
 • Tineri între 12-18 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi.

Copiii sub 12 ani nu au nevoie de detoxifiere, ci de corectarea stilului de viaţă.

Recomandare!

Consumaţi acest produs împreună cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor de administrare. Nu consumaţi pulberea de ColonHelp ca atare, fără să o amestecaţi cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru că vă puteţi îneca! Nu neglijaţi consumul de apă pe parcursul curei: 1,5-2 litri zilnic! Fibrele consumate fără o cantitate suficientă de apă pot produce constipaţie.

6. Informații nutriționale

Conţinut nutriţional Per porţie de servire (8g) Per 100 g produs
Calorii Lipide totale Omega 3 Proteine Glucide totale, din care: • Fibre totale, din care: - Fibre solubile - Fibre insolubile Sodiu 40 kcal 1.69 g 0.88 g 1.188 g 4.85 g 4.32 g 2.18 g 2.14 g 0.0048 g 500 kcal 21,15 g 11 g 14,86 g 60,64 g 54 g 27,25 g 26,75 g 0,06 g

!!! Necesarul zilnic de fibre este de 24-35 g. Dieta modernă îţi asigură însă doar 10-15 g de fibre. !!! 4,32 g – aceasta este cantitatea de fibre pe care ţi-o furnizează o linguriţă dozatoare de ColonHelp!

Omega 3 pentru inima ta!

Produsul ColonHelp este mai mult decât un supliment de fibre, este și un supliment de omega 3. 1.600 mg – cantitatea de omega 3 furnizată de doza zilnică de ColonHelp, de 3-4 ori mai mult decât suplimentele obișnuite cu omega 3.

Imaginează-ți! 1.600 mg de omega 3 în fiecare zi, timp de o lună! Dacă ai apela la suplimentele obișnuite, ar trebui să iei 3-4 pastile zilnic și te-ar costa și mai mult!
Acizii omega 3, conţinuţi de seminţele de in, sunt grăsimi bune cu efect cardioprotector şi de scădere a colesterolului. Aceștia menţin elasticitatea vaselor sangvine, previn ateroscleroza şi fluctuaţiile tensiunii arteriale.

7. Alte informații utile

Un flacon de ColonHelp conține 480 g pulbere din plante și ajunge pentru o cură de 30 de zile, la o doză zilnică de 16 g.

Condiţii de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 22 grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, respectând condiţiile de păstrare de mai sus! Data fabricaţiei şi data expirării sunt trecute pe capacul flaconului! 

Producator: Zenyth

Articole