Reducere! ZENYTH LIVER HELP

LiverHelp

LiverHelp este un protector hepatic, biliar și detoxifiant 100% natural, din plante medicinale specifice. Supliment alimentar sub formă de ceai, LiverHelp este recomandat atât preventiv, pentru păstrarea sănătății, cât și ca adjuvant în afecțiunile hepatice.


Zenyth003

99.00 Lei

119.00 Lei

-20.00 Lei

Adaugă la Wishlist

LiverHelp este un protector hepatic, biliar și detoxifiant 100% natural, din plante medicinale specifice. Supliment alimentar sub formă de ceai, LiverHelp este recomandat atât preventiv, pentru păstrarea sănătății, cât și ca adjuvant în afecțiunile hepatice.

Ce este LiverHelp?LiverHelp este un protector hepatic, biliar și detoxifiant 100% natural, din plante medicinale specifice. Supliment alimentar sub formă de ceai, LiverHelp este recomandat atât preventiv, pentru păstrarea sănătății, cât și ca adjuvant în afecțiunile hepatice.

Ce conține LiverHelp?

Ingredientele LiverHelp

5 ingrediente speciale, campioane în protecția ficatului!
În formula LiverHelp sunt incluse 5 plante campioane în protecția ficatului, culese din zone nepoluate:
 • Armurariul crește capacitatea de regenerare a ficatului. Această plantă conține silimarină, cel mai utilizat și cel mai eficient hepatoprotector.
 • Păpădia are un efect depurativ, fiind recomandată în cure de detoxifiere a ficatului, pentru stimularea diurezei și pentru curățarea sistemului excretor.
 • Trifoiul roșu este un excelent purificator al sângelui, stimulează detoxifierea ficatului și elimină retenția de apă.
 • Ghințura albastră este un drenor hepatic și biliar de excepție. Studii recente au arătat că ghințura albastră stimulează regenerarea ficatului în ciroze și insuficiențe hepatice, îmbunătățește digestia și previne crizele biliare.
 • Lemnul dulce înlătură problemele provocate ficatului de substanțele toxice, fiind un adjuvant prețios în tratamentul hepatitei cronice și al cirozei.
LiverHelp este primul hepatoprotector din România care conține armurariu și ghințură albastră, o combinație care face minuni în combaterea bolilor ficatului! LiverHelp conține o CANTITATE DUBLĂ de armurariu față de alte produse de pe piață: 9 g armurariu/15 produs!

Cum acționează LiverHelp?LiverHelp este indicat ca adjuvant în ameliorarea diferitelor afecțiuni hepato-biliare și digestive. Datorită efectelor antioxidante ale silimarinei naturale conținută de armurariu, denumit popular și "salvatorul ficatului", LiverHelp contribuie la protecția lipoper-oxidativă a ficatului de acțiunea unor toxine puternice și a alcoolului, ajută la creșterea capacității de regenerare a țesutului hepatic și la reducerea efectelor secundare ale medicației hepatotoxice.
 • Poate fi util în insuficiențe hepatice ca agent de refacere a celulei hepatice aflată deja în distrucție.
 • Ajută în caz de hepatite virale A, B și C sau hepatită toxică.
 • În urma unei cure complete se obțin rezultate foarte bune pentru sănătatea ficatului și a căilor biliare, stimulând secreția biliară și reducând riscul de apariție a calculilor biliari.
 • Adjuvant util în stări anorexice, în helmintiaze, obezitate, gută, LiverHelp ajută ficatul să elimine toxinele din sânge.
 • În timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obține rezultate foarte bune chiar și în stări febrile, când contribuie la scăderea febrei.
 • Ajută la menținerea sănătății vaselor de sânge și în reumatism.
 • Datorită efectelor progesteronice și estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei și pentru reducerea durerilor menstruale.
 • Poate fi utilizat în tratamentul gastritelor hipoacide.
 • Ajută în caz de anemie, acnee, varice, fermentații intestinale, reduce balonările și flatulența și stimulează diureza.
Important!
Ceaiul LiverHelp este un foarte bun protector și adjuvant al ficatului în orice terapie medicamentoasă cronică.

De ce să alegi LiverHelp?

O cură de detoxifiere cu ceaiul LiverHelp are următoarele beneficii pentru sănătate:
 • Atenuarea sau eliminarea stărilor de oboseală fizică sau intelectuală
 • Îmbunătățirea funcției ficatului în hepatitele virale sau alcoolice
 • Ameliorarea sau normalizarea transaminazelor la persoanele cu hepatită, steatoză hepatică
 • Creșterea imunității, datorită silimarinei din semințele de armurariu
 • Îmbunătățirea digestiei și eliminarea senzației de greață, a vărsăturilor și balonărilor care apar după mese la persoanele cu afecțiuni biliare
 • Reglarea colesterolului și un mult mai bun control al glicemiei în sindromul metabolic
 • Ameliorarea unor fome de dermatită

Mod de administrare

În caz de afectare minoră a ficatului (steatoză hepatică, ficat obosit etc.), precum și preventiv, pentru păstrarea sănătății, se face o cură de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o dată sau de două ori pe an. În caz de afectare gravă a ficatului este necesară o cură de regenerare hepatică de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta după o pauză de 1-2 luni.

Cantitatea de LiverHelp recomandată în funcţie de vârstă: Adulți și copii peste 12 ani:2-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-12 g) – în cure de detoxifiere – 3-4 lingurițe dozatoare pe zi (12-16 g) – în cure de regenerare hepatică Copii 4-12 ani:1 linguriță dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului. Doza maximă recomandată: 5 lingurițe pe zi (20 g).

Mod de preparare
În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 2-3 lingurițe dozatoare de ceai LiverHelp, se fierb 1-2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit. Dacă nu doriți să preparați tot ceaiul odată, vă puteți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.

Important
În situațiile în care nu aveți posibilitatea să vă preparați ceaiul sau dacă nu aveți voie să consumați multe lichide, puteți consuma pulberea de LiverHelp ca atare: 3-4 g de pulbere se țin sub limbă 10-15 minute, apoi se înghit cu un pahar cu apă. Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de întreținere și detoxifiere a ficatului și a aparatului digestiv.

Precauții/contraindicații:
Pentru copii, femei gravide sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Alte informații utile

Un flacon de LiverHelp conține 360 g pulbere din plante și ajunge pentru o cură de 30 de zile, la o doză zilnică de 12 g. Condiţii de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 22 grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 12 luni, respectând condiţiile de păstrare de mai sus! Data fabricaţiei şi data expirării sunt trecute pe capacul flaconului!

Articole