Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Acai pulbere organica 100g

Fructul de acai a fost pretuit din timpuri stravechi de populatia amazoniana, pentru beneficiile asupra starii de sanatate si pentru gustul sau unic. Administrarea a 1-3 lingurite de pulbere de acai in shake-ul preferat, bautura preferata sau chiar in apa aduce un aport semnificativ de nutrienti organismului.
74,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
drs001
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Pulbere organica de acai 100g - uscata prin inghetare (freeze dried)

  • Fructul de acai a fost pretuit din timpuri stravechi de populatia amazoniana, pentru beneficiile asupra starii de sanatate si pentru gustul sau unic.
  • Acai este o sursa extrem de importanta de antioxidanti, grasimi sanatoase, fibre si micronutrienti esentiali. Pulberea de acai este obtinuta prin uscarea prin congelare a fructelor de acai. Astfel, proprietatile fructelor sunt pastrate aproate integral.
  • Administrarea a 1-3 lingurite de pulbere de acai in shake-ul preferat, bautura preferata sau chiar in apa aduce un aport semnificativ de nutrienti organismului. Pentru cei cu probleme de obezitate, pulberea de acai ajuta la arderea grasimilor in mod natural, rezultand scaderea in greutate.
Produsul este certificat organic.
Gramaj: 100g
Producator: Dragon Superfoods
Detalii ale produsului
drs001

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare