Polen crud poliflor 130g Api Vitalis

Polenul Crud este un aliment VIU, care are in plus fata de polenul uscat lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

ApiVitalis010

15.00 Lei

Adaugă la Wishlist

Telefon: 0740 888 673

Gustul surprinzator, foarte placut si parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal si de munte ale Transilvaniei. Contribuie la regenerarea florei intestinale, avand un rol demn de luat in considerare in tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorita continutului bogat in vitamine B, proteine si minerale, suplineste carentele alimentare si previne cancerul de san sau osteoporoza. Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie in organism, fiind indicat indeosebi persoanelor ce traiesc in mediul urban si care, datorita ritmului de viata agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate in convalescenta. Diminueaza oboseala cronica, reda optimismul si vitalitatea.

Polenul Crud se pastreaza la congelator, dar NU ingheata, datorita continutului scazut de apa (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediata dupa ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, CRUDA, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima!

Varianta ecologica va asigura in plus, printr-un certificat, ca este un produs fara reziduuri, datorita substantelor naturale folosite in tratamentele stupului. 

Beneficii ale polenului asupra organismului :


- Ameliorarea digestiei - regleaza tranzitul intestinal, mai ales in cazurile de constipatie cronica sau diaree, stimuleaza arderea grasimilor si ajuta la controlul greutatii;
- Ameliorarea functionarii sistemului imun si stimularea detoxifierii organismului; 
- Ameliorarea circulatiei sangvine sistemice;
- Ameliorarea astmului;
- Cresterea capacitatii de efort si imbunatatirea performantei sportivilor;
- Reducerea nivelului colesterolului; 
- Reducerea efectelor secundarea ale chemoterapiei;
- Imbunatatirea potentei si cresterea libidoului;
 

Administrare:
Doza recomandată în mod general este de două linguriţe pe zi, (5-10 grame). Pentru persoanele cu stomac sensibil sau care nu au mai consumat polen crud sau care au o sensibilitate sporită la polenul uscat, este indicat să înceapă doar cu o linguriţă de polen, ca apoi doza să fie mărită treptat.
Consumul de polen crud nu este limitat doar adulţilor. Este recomandat şi copiiilor, deoarece suplimentează lipsa de vitamine B şi ajută la completarea deficitului de proteine. De asemnea, polen crudeste recomandat femeilor gravide pentru suplimentul de vitamine, minerale şi amino-acizi.
Recomandăm cure de cel puţin 6 săptămâni în lunile februarie-martie, respectiv octombrie-noiembrie, pentru ca pregătesc organismul să facă faţă asteniilor de primăvară, respectiv anotimpului rece. Sunt indicate pe toată perioada anului pentru că fortifică sitemul imunitar şi întregul organism. Polenul crud este doza dumneavoastră zilnică de energie.
În cazul afecţiunilor grave este indicat şi vă recomandăm să consultaţi un medic specialist, apifitoterapeut.

Producator: ApiVitalis
Gramaj: 130g

Scrieţi o recenzie

Polen crud poliflor 130g Api Vitalis

Polen crud poliflor 130g Api Vitalis

Polenul Crud este un aliment VIU, care are in plus fata de polenul uscat lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

Scrieţi o recenzie

Poti fi interesat si de:

Articole