Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

B-Complex RBC 120cpr

Vitaminele din grupa B sunt necesare pentru mentinerea unui metabolism intracelular sanatos. Suplimentarea acestora la ratia alimentara va permite prevenirea dereglarilor sistemului nervos central, a tractului gastrointestinal, sporirea rezistentei la stres, a capacitatii fizice si intelectuale.

80,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Coral009
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Compozitie

Vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B6, biotina, vitamina B9, vitamina B12, colina bitartrat, inositol, PABA, magneziu (oxid), calciu (fosfat), acerola, maces, lucerna, varza,  musetel, cereale (ovaz de cultura si grau), papaya, patrunjel, sarsaparila, salata creata, excipienti.

In prezent, deficitul de vitamine din grupa B se poate observa la 40-60% din populatia globului.  Constituie un fapt ce arata destul de bizar, avand in vedere ca baza sursei de hrana a acestor vitamine se regaseste in cereale. Cauza deficitului consta in faptul ca pornind de la campul de cultura si ajungand pana la produsele finite se pierd pana la 90% din vitamine. Mai mult decat atat, ele se distrug usor in organism sub actiunea cofeinei, alcoolului, nicotinei, zaharului rafinat. Deficitul acestor vitamine poate fi completat cu ajutorul produsului „B Complex'.

Vitaminele din grupa Bsunt necesare pentru mentinerea unui metabolism intracelular sanatos. Suplimentarea acestora la ratia alimentara va permite prevenirea dereglarilor sistemului nervos central, a tractului gastrointestinal, sporirea rezistentei la stres, a capacitatii fizice si intelectuale.

Actiunea componentelor active

Vitamina B1 (tiamina). Insuficienta acestei vitamine in ratia alimentara duce la dereglarea functiilor sistemului nervos, contribuie la acumularea excesiva a colesterolului in organism.

Vitamina B2 (riboflavina) este necesara pentru formarea eritrocitelor, anticorpilor, reglarea functiilor reproductive in organism. Participa direct la intarirea unghiilor, cresterea parului, imbunatateste aspectul pielii.

Vitamina B3 (nicotinamida) participa la sinteza unui sir de hormoni, a colinei, histaminei. In cazul carentei acesteia apare starea de epuizare rapida, anxietate, stari de pierdere a memoriei, scaderea concentratiei.

Vitamina B5 (acidul pantotenic), in afara aportului prin hrana al acesteia, este sintetizata partial de catre microflora intestinala. Vitamina B 6 participa la reglarea functiei glandei suprarenale si tiroide, este un energizant celular, exercita actiune de protectie impotriva stresului.

Vitamina B6 (piridoxina) participa la toate reactiile de sinteza si transformare a aminoacizilor si celulelor sanguine rosii si dezvolta o actiune pozitiva asupra capacitatii fizice, mentine functionarea sistemului cardiovascular, imbunatateste aspectul pielii.

Vitamina B7 (biotina) contribuie semnificativ la stabilizarea nivelului de zahar, participa la reactiile de sinteza a acizilor grasi.

Vitamina B9 (acidul folic) poseda un rol important in formarea eritrocitelor, contribuie la sinteza materialului genetic. Detine o  influenta favorabila asupra functiei intestinale si hepatice, exercita actiune antisclerotica (in combinatie cu vitaminele B6 si B12) si nu in ultimul rand este necesara pentru mentinere unui sistem imunitar sanatos.

Vitamina B12 (ciancobalamina) asigura procesele de hemopoieza, sinteza hemoglobinei, participa la procesul de formare a leucocitelor si trombocitelor.

Utilizare

Consumul produsului „B Complex' va fi extrem de benefic in urmatoarele cazuri:

  • dereglari ale schimbului de substante;

  • afectiuni ale sistemului cardiovascular, sistemului nervos central si tractului gastrointestinal;

  • dereglari ale hemopoiezei;

  • afectiuni ale pielii;

  • fragilitatea parului, unghiilor.

Mod de administrare: 1-2 tablete la masa

120 comprimate

Detalii ale produsului
Coral009

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare