Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Vitamina C Organica 100mg 30 cps

Imunostimulent, antialergic.  

17,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
HerbaG006
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Acțiuni: imunostimulent, antialergic (reduce nivelele crescute de histamina din organism), antigripal, tonic cardiac, antitrombotic, favorizeaza asimilarea fierului (creste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinal), reglator al tensiunii arteriale, antidiabetic, antitumoral.
Indicații (în baza studiilor științifice recunoscute internațional): Se utilizează ca adjuvant în:

 • alergie, astm, febră
 • gripă, viroze respiratorii, infecții respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC)
 • boli tumorale
 • boala coronariana, hipertensiune, tromboza, accident vascular (prevenire, ameliorarea sechelelor)
 • anemie feriprivă, anemie hemolitică
 • diabet si complicatiile sale
 • sarcina, alaptare
 • fragilitate capilara, circulatie periferica deficitara, neadaptare la frig
 • artrita, fracturi, osteomielita
 • expunere la noxe: pulberi de metale grele, vapori de solvenți, gaze de ardere bogate în gudroase sau monoxid de carbon, fum de tigara etc.
 • efort fizic prelungit, activitate intelectuala intensa

Această vitamina a fost identificata pentru prima data in lume de catre fiziologul si biochimistul de origine maghiara Albert Szent-Gyorgyi, descoperire pentru care savantul a si primit premiul Nobel, in anul 1937. Cunoscuta si ca acid ascorbic, aceasta substanta este printre cele mai importante pentru viata, intervenind in practic toate procesele fiziologice importante din organismul uman si nu numai. DIFERENȚA DINTRE VITAMINA C ORGANICA ȘI ALTE FORME DE VITAMINA C Din punctul de vedere al structurii chimice, vitamina C existenta in fructe si legume este identica cu cea sintetica. Si atunci de ce se face aceasta diferentiere? Pentru ca efectul terapeutic al variantei organice este mult mai intens, decat al celei obtinuta pe cale industriala. Cercetatorii au identificat în extractele naturale bogate in vitamina C asa-numitii co-factori, niste substanțe (flavonoide, antociani, acizi organici) care pe de o parte imbunatatesc simtitor asimilarea acestei vitamine de catre organism, iar pe de alta parte potenteaza actiunea sa terapeutica foarte mult. De pilda, vitamina C de sinteza administrata in poliartrita reumatoida are efecte modeste, in schimb vitamina C organica, extrasa din fructe, are o acțiune mult mai intensa, diminuând durerea articulara si marind, prin adminstrare sistematica, mobilitatea articulara foarte mult. La rândul lor, toate studiile de laborator au aratat că efectul antioxidant al extractelor naturale cu vitamina C organica sunt de 6-10 ori mai puternice decat ale vitaminei C de sinteza. Compozitie:

 • Paducel (Crataegus oxyacantha/Crataegus monogyna) fructe pulbere – 140 mg
 • Acerola (Malphigia glabra) extract apos uscat din fructe cu 17% vitamina C naturala – 120 mg
 • Maces (Rosa canina) fructe pulbere– 140 mg

Administrare:Fiecare capsula contine 20 mg. de vitamina C 100% organică. De regula, se iau 1-3 capsule de 3 ori pe zi. Dozele maxime se recomandă în cazurile de efort fizic prelungit, alergie, expunere la noxe (inclusiv fum de țigară), stări febrile, afecțiuni infecțioase sau tumorale.
Precautii si contraindicatii:
Supradozarea poate produce diaree, eruptii cutanate. Capsula tare de gelatina. Fiecare capsula contine 20 mg. de vitamina C 100% organică.
Prezentare: 30cps
Producator: Herbagetica

Detalii ale produsului
HerbaG006

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare