Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Vitamina E8 Forte 400UI Tocoferoli + Tocotrienoli + Beta Caroten 60cps

Vitamina E8 de la KONIG contine cei 8 membri ai familiei Vitamina E si anume, 4 Tocoferoli si 4 Tocotrienoli extrasi din plante in forma lor naturala, ne-esterificata. Cei 8 membri au unele functii similare dar au si functii complet diferite insa cu actiune complementara.

84,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Konig002
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

ANTIOXIDANT COMPLEX, ANTICANCERIGEN

EFICIENTA CRESCUTA IN : ARTERIOSCLEROZA, COLESTEROL, CANCER LA SAN, PIELE, PROSTATA, MASTOZA FIBROCHISTICA, IMBATRANIREA PIELII

Majoritatea produselor etichetate “Vitamina E” contin doar d-alfa-tocoferol, de multe ori acesta fiind in forma sintetica. Notiunea de Vitamina E inseamna insa mai mult decat doar componenta d-alfa -totocoferol. Exista de fapt 8 compusi care formeaza familia de Vitamine E. Organismul are nevoie de toate cele 8 forme. In plus, studii recente au pus in evidenta actiunea sinergica a asociatiei de Vitamine E cu Beta Caroten.

Vitamina E8 de la KONIG contine toti cei 8 membri ai familiei vitaminelor E si anume, 4 Tocoferoli si 4 Tocotrienoli extrasi din plante in forma lor naturala, ne-esterificata. Cei 8 membri au unele functii similare dar au si functii complet diferite, insa cu actiune complementara. Deasemenea, ei actioneaza asupra unor organe diferite din corpul uman. Toti au efect antioxidant, dar gama-tocoferol de exemplu este singurul care are capacitatea sa detoxifice radicalii de azot care sunt asociati cu bolile neurologice, inflamatiile si cancerul de prostata sau san.

Tocotrienolii ofera protectie impotriva ingrosarii peretilor arterelor prin preventia oxidarii colesterolului LDL. Oxidarea colesterolului LDL este considerata drept factorii cel mai important in declansarea arteriosclerozei.

Numerose teste de laborator au indicat efectul protectiv al Tocotrienolilor contra
cancerului la san si a cancerului pielii. Oamenii de stiinta au constatat ca Tocotrienolii incetinesc o enzima hepatica care joaca un rol important in sinteza colesterolului, o actiune terapeutica pe care Tocoferolii nu o au.

Un studiu clinic pe oameni efectuat in anul 2010 a indicat ca un amestec de Tocoferoli + Tocotrienoli nu numai ca a incetinit ingustarea arterelor carotide, ci chiar a vindecat complet aceasta conditie in peste 40% de cazuri.

Vitamina E8 de la KONIG este asociata sinergic cu Beta Caroten. Studii recente au indicat eficienta sterolilor si beta-fitosterolilor in tratarea hiperplaziei prostatice benigne, hiper-colesteromiei, si in intarirea sistemului imunitar.

COMPOZITIE Vitamina E8 de la KONIG:

Vitamin E (400 UI)...................................268 mg AT*

Tocoferols Mix ..........................................70 mg

   D-Alfa-tocoferol.........................2,34 mg

   D-Beta-tocoferol.......................315 mcg

   D-Gamma-tocoferol...................14.4 mg

   D-Delta-tocoferol......................5.66 mg

Tocotrienoli Mix..........................................5000 mcg

   D-alfa-tocotrienol......................365 mcg

   D-beta-tocotrienol......................65 mcg

   D-gamma-tocotrienol................550 mcg

   D-delta-tocotrienol....................215 mcg

   D-alfa-tocoferol........................320 mcg

Beta-Caroten (=1670 mcg RAE**)....................10 mg

* AT= Echivalent Alfa Tocoferol

** RAE= Echivalent Activitate Retinol

ADMINISTRARE Vitamina E8 de la KONIG: 1-2 capsule pe zi sau conform indicatiilor medicului. In cazuri mai grave de cancer, doza poate fi marita la indicatia specialistului. Pentru cancere la san sau prostata se recomanda asocierea cu INDOLE-3-CARBINOL si SUPER IMMUNE Forte+ 

Detalii ale produsului
Konig002

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare