Vitamina D-3 , 1000IU, 180 CPS

  • Ajută la mentinerea sanatatii oaselor;   
  • Sustine sistemul imunitar;   
  • Supliment alimentar;   

Now041

44.00 Lei

Adaugă la Wishlist

Telefon: 0740 888 673

Gelulele de NOW Vitamin D3 ofera aceasta vitamina-cheie intr-o forma de gelula cu absorbtie inalta. Vitamina D este obtinuta normal din dieta sau produsa de piele din energia ultravioleta primita de la soare. Totusi, nu este abundenta in alimente. 

Cum multa lume evita expunerea la soare, suplimentarea cu vitamina D devine necesara pentru a va asigura ca organismul dvs. primeste cantitatea adecvata.

Vitamina D are un rol dominant in formarea scheletului nostru, mai ales in faza de crestere, asigurand transportul calciului  si fosforului in zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini cresterea osaturii infantile si remineralizarea osaturii adulte, permitand absorbtia acestor minerale in intestin, iar mai apoi transportul calciului in sange si reabsorbtia fosforului in rinichi

Doza zilnica recomandata este de 1020 mg, carenta provocand rahitism la copii si osteomalacia la adulti. Spre deosebire de celelalte vitamine, vitamina D poate fi produsa de organism

Procesul de sinteza al vitaminei D existenta in epiderma este declansat de razele ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sangvine. Deci, prima sursa de vitamine D este lumina naturala. In cazul unei slabe expuneri la soare, trebuie sa furnizam resurse organismului prin alimentatieVitamina D este continuta de pestele gras (hering, sardina, ton, macrou, somon) si untura de peste(morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate. Vegetalele nu contin aceasta vitamina.

Nu contine: zahăr, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanti.

UTILIZARE RECOMANDATA : Ca supliment alimentar luati 1 gelulă la 3 zile, in timpul meselor sau după recomandarea medicului dv.

*Efectele utilizarii produselor comercializate de OrganicPlant variaza de la persoana la persoana, iar ele pot diferi de cele descrise pe site.

Scrieţi o recenzie

Vitamina D-3 , 1000IU, 180 CPS

Vitamina D-3 , 1000IU, 180 CPS

  • Ajută la mentinerea sanatatii oaselor;   
  • Sustine sistemul imunitar;   
  • Supliment alimentar;   

Scrieţi o recenzie

Poti fi interesat si de:

Articole