Vitamina D-3 Lichida, 400IU, 60ml

  • Ajută la mentinerea sănătătii oaselor; 
  • 400 UI per 4 picături; 
  • 5000 UI per pipetă plină; 
  • Supliment alimentar; 

Now042

88.00 Lei

Adaugă la Wishlist

Telefon: 0740 888 673

Vitamina D are un rol dominant in formarea scheletului nostru, mai ales in faza de crestere, asigurand transportul calciului  si fosforului in zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini cresterea osaturii infantile si remineralizarea osaturii adulte, permitand absorbtia acestor minerale in intestin, iar mai apoi transportul calciului in sange si reabsorbtia fosforului in rinichi.

Doza zilnica recomandata este de 1020 mg, carenta provocand rahitism la copii si osteomalacia la adulti. Spre deosebire de celelalte vitamine, vitamina D poate fi produsa de organism.

Procesul de sinteza al vitaminei D existenta in epiderma este declansat de razele ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sangvine. Deci, prima sursa de vitamine D este lumina naturala. In cazul unei slabe expuneri la soare, trebuie sa furnizam resurse organismului prin alimentatie.

Vitamina D este continuta de pestele gras (hering, sardina, ton, macrou, somon) si untura de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate. Vegetalele nu contin aceasta vitamina.

Alte ingrediente: ulei MCT (trigliceride cu lant mediu)

Nu contine: zahăr, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lactate, ou, crustacee sau conservanti

UTILIZARE RECOMANDATA

Adulti:  4 picături de 1-5 ori pe zi,
Copii: 4 picături 1 dată pe zi.

*Efectele utilizarii produselor comercializate de OrganicPlant variaza de la persoana la persoana, iar ele pot diferi de cele descrise pe site.


Consumati ca atare sau adaugati in băutura preferată. Pentru efecte optime, administrati in timpul meselor care contin grasimi

Fiecare picătură contine 100 UI de vitamina D: 4 picături asigură 400 UI, 20 picături asigură 2000 UI. O pipetă plină asigură aproximativ 50 picături sau 5000 UI.

Scrieţi o recenzie

Vitamina D-3 Lichida, 400IU, 60ml

Vitamina D-3 Lichida, 400IU, 60ml

  • Ajută la mentinerea sănătătii oaselor; 
  • 400 UI per 4 picături; 
  • 5000 UI per pipetă plină; 
  • Supliment alimentar; 

Scrieţi o recenzie

Poti fi interesat si de:

Articole