Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Vitamina D3 2000UI

Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemelor osos si muscular.

40,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Secom001
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Mentine integritatea structurala si functionala a sistemului osteo-articular si densitatea osoasa; influenteaza pozitiv procesele celulare la nivel osteoarticular, intestinal, muscular, nervos, dermic, imunitar

 Vitamina D3 participa la sinteza de osteocalcin (proteina structurala a oaselor) prin transformarea vitaminei D3, la nivelul rinichilor, in hormonul calcitriol (forma activa a vitaminei D3), stimuland absorbtia calciului si a fosforului la nivel intestinal precum si fixarea acestora in oase si dinti. Totodata, Vitamina D3 2000UI (adulti) este protector cardiovascular: ajuta la reducerea riscului de infarct miocardic si la scaderea hipertensiunii arteriale cauzata de deficitul de vitamina D; adjuvant antitumoral: stimuleaza diferentierea si regleaza diviziunea celulara normala si ajuta la inhibarea angiogenezei; imunomodulator; stimuleaza refacerea tesuturilor si reda elasticitatea pielii; imbunatateste sensibilitatea receptorilor insulinici si echilibreaza metabolismul glucidic; antiinflamator.

Beneficii: Vitamin D3 2000UI adulti este ambalat intr-un flacon cu 120 capsule gelatinoase moi si are in compozitie/DZR 2000 UI (2.60 mg) Vitamina D3. Vitamin D3 2000UI adultieste recomandata pentru hipocalcemie, osteoartrita, osteoporoza, osteomalacie, fracturi osoase, diabet zaharat de tip I si II, boli autoimune, hipoparatiroidism si pseudohipoparatiroidism, afectiuni ale pielii: vitiligo, sclerodermie, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris, hiperpigmentatie cutanata: melanina, substanta care confera pigmentatia cutanata actioneaza ca un blocant al ultravioletelor. Cu cat cantitatea de melanina este mai mare, cu atat sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai intarziata, boli inflamatorii intestinale, obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D in organism, fiind preponderent depozitata la nivelul tesutului adipos si mai greu eliberata de la acest nivel.

Vitamina D3 2000UI adulti este recomandata pentru hipocalcemie, osteoartrita, osteoporoza, osteomalacie, fracturi osoase, diabet zaharat de tip I si II, boli autoimune, hipoparatiroidism si pseudohipoparatiroidism, afectiuni ale pielii: vitiligo, sclerodermie, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris, hiperpigmentatie cutanata: melanina, substanta care confera pigmentatia cutanata actioneaza ca un blocant al ultravioletelor.

Cu cat cantitatea de melanina este mai mare, cu atat sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai intarziata, boli inflamatorii intestinale, obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D in organism, fiind preponderent depozitata la nivelul tesutului adipos si mai greu eliberata de la acest nivel.

Atentie! A nu se administra persoanelor care sufera de afectiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie decat la recomandarea consultantului de specialitate.

Detalii ale produsului
Secom001

Fisa tehnica

Mod de utilizare
Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandãrii consultantului de specialitate. In unele studii doze mai mari de vitamina D (pana la 6000 UI) au fost dovedite si mai eficiente decat dozele obisnuite, fara niciun efect advers!
Prezentare
Vitamin D3 2000UI adulti este ambalat intr-un flacon cu capsule gelatinoase moi si are in compozitie/DZR 2000 UI (2.60 mg) Vitamina D3.

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare