Vitamina D3 2000UI 30cps

Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemelor osos si muscular.


Secom009

30.00 Lei

Adaugă la Wishlist

Telefon: 0740 888 673

Mentine integritatea structurala si functionala a sistemului osteo-articular si densitatea osoasa; influenteaza pozitiv procesele celulare la nivel osteoarticular, intestinal, muscular, nervos, dermic, imunitar

 Vitamina D3 participa la sinteza de osteocalcin (proteina structurala a oaselor) prin transformarea vitaminei D3, la nivelul rinichilor, in hormonul calcitriol (forma activa a vitaminei D3), stimuland absorbtia calciului si a fosforului la nivel intestinal precum si fixarea acestora in oase si dinti. Totodata, Vitamina D3 2000UI (adulti) este protector cardiovascular: ajuta la reducerea riscului de infarct miocardic si la scaderea hipertensiunii arteriale cauzata de deficitul de vitamina D; adjuvant antitumoral: stimuleaza diferentierea si regleaza diviziunea celulara normala si ajuta la inhibarea angiogenezei; imunomodulator; stimuleaza refacerea tesuturilor si reda elasticitatea pielii; imbunatateste sensibilitatea receptorilor insulinici si echilibreaza metabolismul glucidic; antiinflamator.

Compozitie: Vitamin D3 2000UI adulti este ambalat intr-un flacon cu 120 capsule gelatinoase moi si are in compozitie/DZR 2000 UI (2.60 mg) Vitamina D3.

Beneficii: Vitamin D3 2000UI adulti este ambalat intr-un flacon cu 120 capsule gelatinoase moi si are in compozitie/DZR 2000 UI (2.60 mg) Vitamina D3. Vitamin D3 2000UI adultieste recomandata pentru hipocalcemie, osteoartrita, osteoporoza, osteomalacie, fracturi osoase, diabet zaharat de tip I si II, boli autoimune, hipoparatiroidism si pseudohipoparatiroidism, afectiuni ale pielii: vitiligo, sclerodermie, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris, hiperpigmentatie cutanata: melanina, substanta care confera pigmentatia cutanata actioneaza ca un blocant al ultravioletelor. Cu cat cantitatea de melanina este mai mare, cu atat sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai intarziata, boli inflamatorii intestinale, obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D in organism, fiind preponderent depozitata la nivelul tesutului adipos si mai greu eliberata de la acest nivel.

Mod de administrare: Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandãrii consultantului de specialitate. Atentie! A nu se administra persoanelor care sufera de afectiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie decat la recomandarea consultantului de specialitate.  

Administrare: Vitamin D3 2000UI adulti este ambalat intr-un flacon cu 120 capsule gelatinoase moi si are in compozitie/DZR 2000 UI (2.60 mg) Vitamina D3. Vitamin D3 2000UI adulti este recomandata pentru hipocalcemie, osteoartrita, osteoporoza, osteomalacie, fracturi osoase, diabet zaharat de tip I si II, boli autoimune, hipoparatiroidism si pseudohipoparatiroidism, afectiuni ale pielii: vitiligo, sclerodermie, psoriazis, keratoza actinica, lupus vulgaris, hiperpigmentatie cutanata: melanina, substanta care confera pigmentatia cutanata actioneaza ca un blocant al ultravioletelor.

Cu cat cantitatea de melanina este mai mare, cu atat sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai intarziata, boli inflamatorii intestinale, obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D in organism, fiind preponderent depozitata la nivelul tesutului adipos si mai greu eliberata de la acest nivel.

Mod de administrare: Cate 1 capsula/zi la masa sau conform recomandãrii consultantului de specialitate. In unele studii doze mai mari de vitamina D (pana la 6000 UI) au fost dovedite si mai eficiente decat dozele obisnuite, fara niciun efect advers!

Atentie! A nu se administra persoanelor care sufera de afectiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie decat la recomandarea consultantului de specialitate.

Scrieţi o recenzie

Vitamina D3 2000UI 30cps

Vitamina D3 2000UI 30cps

Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemelor osos si muscular.

Scrieţi o recenzie

Poti fi interesat si de:

Articole