Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Vitamina C Naturală (28 plicuri x 5 g)

Vitamina C Naturală, superfood din fructe de pădure, cu miere și propolis, este un antioxidant puternic. Conține unele dintre cele mai bune surse de vitamina C – fructele de pădure, la care se adaugă două produse ale stupului – mierea și propolisul, care acționează sinergic pentru sănătatea organismului.

78,00 lei
cu TVA
Produs disponibil pentru comanda
Referinta:
Zenyth010
Imi place0
Adaugati la wishlist
Descriere

Vitamina C Naturală are acțiune benefică complexă pentru sănătatea întregului organism. Administrată în cure susținute, Vitamina C contribuie la:

  • Funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, conferind protecție antioxidantă.
  • Metabolismul energetic normal.
  • Reducerea oboselii și extenuării.
  • Funcționarea normală a sistemului nervos.
  • Formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor, pielii, dinților și gingiilor.
  • Regenerarea formei reduse a vitaminei E.
  • Absorbția fierului.

Vitamina C Naturală se adresează atât adulților, cât și copiilor! Produsul are gust natural de fructe, ușor acrișor!

Ingrediente

Vitamina C Naturală este un produs 100% natural din fructe de pădure integrale (uscate prin liofilizare), cu miere de albine și propolis. Produsul are un conținut ridicat de vitamina C naturală, dar și de alți antioxidanți naturali.

Coacăze negre (Ribes nigrum)

Coacăzele negre sunt reginele fructelor de pădure și una din cele mai bogate surse de antioxidanți. Aduc beneficii demonstrate pentru sănătatea ochilor și a sistemului imunitar și contribuie la controlul inflamațiilor.

Măceșe (Rosa canina)

Cunoscute încă din Antichitate, măceșele sunt mult mai bogate în vitamina C decât citricele și conțin mai multă vitamina A decât numeroase alte fructe. Sunt considerate un aliment util pentru creșterea protecției antitumorale a organismului.

Zmeură (Rubus idaeus)

Zmeura conține un buchet de antioxidanți naturali (vitamina C, quercitină, acid galic), care contribuie la reglarea producției de energie a organismului și oferă protecție antioxidantă, contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular și la prevenirea declinului cauzat de înaintarea în vârstă.

Cătină (Hippophae rhamnoides)

Cătina este o adevărată polivitamină naturală, recunoscută pentru efectele benefice împotriva anemiei, asteniei, a stresului și a oboselii cronice. Concentrația de vitamina C din fructele de cătină albă este de 100-300 mg/100 g.

Afine (Vaccinium myrtillus)

Afinele au o tradiție îndelungată în menținerea sănătății oculare, digestive, ca aliment hipoglicemiant și pentru îmbunătățirea protecției antioxidante a organismului. Antocianidinele prezente și în afine sunt substanțele care dau culoarea albastru intens fructelor și care s-au dovedit foarte utile în prevenirea îmbătrânirii precoce, în stimularea imunității organismului și menținerea stării de sănătate.

Mure (Rubus fruticosus)

Murele sporesc protecția antioxidantă pe care o oferă Vitamina C Naturală. Sunt bogate și în fibre și au un conținut caloric foarte scăzut.

Fragi (Fragaria vesca)

Fragii stimulează procesele de eliminare a reziduurilor din organism și sunt un aliment pe cât de gustos, pe atât de sănătos. Conțin vitamine, fosfor, fier, bioflavonoide și uleiuri volatile și sunt de asemenea recunoscuți pentru acțiunea lor antidiareică și diuretică.

Miere de albine

Mierea de albine este unul din cele mai complexe, sănătoase și benefice alimente existente, conținând aproximativ 600 de compuși, ușor asimilabili de către organism. Mierea aduce un aport nutritiv remarcabil și sporește protecția imunitară a organismului.

Propolis

Propolisul este un foarte bun antiseptic, cicatrizant și stimulator al sistemului imunitar. Este un adevărat antibiotic natural.

Maltodextrină naturală:

Suport pentru mierea de albine şi propolis.

Protejează-ți organismul și bucură-te de un tonus mai bun cu Vitamina C Naturală!

Mod de administrare

Vitamina C Naturală poate fi consumată zilnic (câte 5 g/zi) sau în cure intensive de vitaminizare (1-3 luni), pentru susţinerea organismului în perioadele reci (câte 15-20 g pe zi). Produsul se administrează în amestec cu lactate (iaurt, sana), ceai cald, suc de fructe sau apă. Poate fi consumat ca atare sau se poate îndulci cu miere de albine ori zahăr.

Pentru o mai bună toleranţă se recomandă administrarea produsului după masă.

Doze uzuale:

Copii: 3-7 ani: câte 5 g (un plic), de 1-2 ori/zi.

Copii peste 7 ani şi adulţi: câte 10 g (două plicuri), de 1-2 ori/zi.

Informații nutriționale

Conținut nutriționalPer porție de servire (10 g*)Per 100 g produs
Calorii 33,6 kcal 336 kcal
Glucide totale, din care: 7,27 g 72,7 g
– Fibre 1,05 g 10,5 g
– Zaharuri naturale 6,22 g 62,2 g
Lipide 0,44 g 4,4 g
Proteine 0,66 g 6,6 g
Sodiu 10,63 mg 106,3 mg
Vitamina C Naturală 140 mg** 1400 mg

* 2 plicuri a 5 g; **175% DZR – procent din VNR (Valoare Nutrițională de Referință cf. Reg. 1169/2011).

Precauții/contraindicații: pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, persoanele cu alergie la produsele apicole sau la oricare dintre ingrediente și persoanele cu diabet zaharat aflate în tratament se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs. Vitamina C în exces poate avea efect laxativ.

**Indicatiile si recomandarile  furnizate au caracter informativ, nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. 

Gramaj: 28 plicuri x 5g pudra din fructe

Producator: Zenyth

Detalii ale produsului
Zenyth010

Referinte specifice

Conditii Livrare
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare